torsdag 26 februari 2009

Framtidens lärande


SVIT bloggen som varit ett forum för tankar och diskusssioner kring Digital kompetens, forstätter nu sitt arbete med en nationell arena i form av en ny webbplats: "Framtidens lärande - här och nu". Konferens är bokad den 19-20 maj 2009 i Nacka Strand, mina gamla hemtrakter under några år på Östkusten.


Konferensen utlovas bli en startpunkt för fortsatt idéutbyte och kunskapsutveckling för framtidens lärande. Naturligtvis vill man inte missa denna tilldragelse med skärgårdstur och Roger Säljö! Men 2500 kr?!
Vad synd att kommunen drog in kompetensutveklingspengarna denna termin. Får nog lov att säga att SVIT-mässorna varit mer tillgängliga för studenter och aktiva lärare som arbetar med IT vardagligt ute på skolorna.


Vi får väl nätverka på en annan arena....och naturligtvis följa webbplatsen Framtidens lärande. Men finns det inget konferensstöd för intresserade lärare som vill nätverksstödja?


2 kommentarer:

Per Falk sa...

Hej! Pelle Falk heter jag IKT-pedagog på Nacka Gymnasium. Kolla in Twitter-taggen #DiUFL. Vi ses online.

tinate sa...

Hej Pelle! Nu har jag kollat in Twittertaggen. Ser att det är ruljans på Twitter så nu blev jag tvungen att skaffa mig en inloggning.Kan inte säga att jag blev klok på er Twitterdialog, men jag kan se att IT-intresserade nätverkar.
Jag twittrar gärna med dig! :)