måndag 23 juli 2007

Blogspot, Wordpress och sommarkurs

Inte har det blivit mycket bloggande under sommaren. Har med fasa upptäckt att jag bara har tre veckor kvar av min sommarledighet. Tur då att jag blivit bjuden på en resa i september av sambon!

Har bestämt mig för blogg....testar Wordpress också och funderar på vad jag ska välja. Det är därför jag inte kommit igång. Är orolig för att bloggandet kan bli vanebildande. Att man lämnar ut sig själv och hela familjen på nätet. Men jag måste kanske inte bestämma mig redan nu, om min blogg endast ska vara jobbrelaterad. När jag skaffade MSN var det i studiesyfte och idag skulle jag inte vilja vara utan det. Känner mig som en "insider" även om jag förstår att man inte är det om man som jag är född på 60-talet. (Slutet!)

Har haft ett litet uppehåll från min kollaborativa sommarkurs. Högskolan missade ett utskick och jag kom in lite sent på kursen. Tanken är att jag skall komplettera det jag missat under regniga dagar. Texterna vi läst har krävt mer av mig än min avkopplande sommarläsning, så jag måste lyfta mig en nivå föra att kunna avsluta det sista.
Hade tänkt fått lite gjort idag men jag har lyckats att göra helt andra saker framför datorn. Det är kanske nackdelen med distansstudier att man så lätt kan zappa vidare. I och för sig kan man ju säga att jag sysslat med multitasking som är en del av kursinnehållet. Så bra då. Ingen bortkastad tid här inte! Tre veckor kvar...

Inga kommentarer: