lördag 12 januari 2008

Utmanad av IT-mira

It-mira har utmanat mig och för att inte verka alltför seriös hänger jag på. Det handlar ju om att utforska den kommunikativa sidan av bloggen!

Reglerna är följande: Länka till den som utmanat dig. Berätta sju sanningar om dig själv.Utmana sju stycken i slutet av ditt inlägg. Lämna ett meddelande till den du utmanat.Sju sanningar om mig:


  1. Jag är tidsoptimist. Tycker heller inte om att vänta, vilket ofta leder till att jag är sent ute.


  2. När jag var liten tyckte jag att jag var väldigt lik Anni-Frid Lyngstad. Abba är fortfarande lika bra och jag är nog fortfarande lite lik henne.
  3. Jag har klippt Peter Birro. Han blev nöjd!


  4. Under Rockståget på den gamla goda tiden fixade jag in Anders Glenmark och hans band på svartklubb. Jag inroducerade förresten honom för Peter Birro. Glenmarks blåskillar hade svårt att bestämma sig för om jag var lik Rita Hayworth eller Yvonne Ryding.


  5. Jag är ett ess på att laga mat, vilket min man uppskattar. Eftersom det är något som man gör flera gånger om dagen innebär det att det är flera andra saker som jag måste överlämna åt min sambo. Typ städning.....

  6. Jag gillar att fuska i spel. Man måste vara bra på det för att inte bli upptäckt. Det är som ett spel i spelet. En del blir väldigt upprörda när de hör det här. Det kan jag inte riktigt förstå. Allt är ju inte svart eller vitt!

  7. Jag är allergisk mot krånglade trådlösa nätverk och annat IT-trassel. Den biten överlämnar jag gärna åt min man eller om det handlar om skolan åt min kunnige kollega Edmaniac eller allas vår Abdi. Vad gäller IT är det den skapande, pedagogiska och kreativa sidan jag gillar.

Vem ska jag utmana då? Jag utmanar de sju som först läser det här och länkar till Bojel så att hon kan komma igång med sitt bloggande efter ett litet uppehåll. Edmaniac har nog förmycket att göra ....ja sedan tror jag mina vänner inom bloggvärlden är få räknade eller redan utmanade.

Bojel

3 kommentarer:

IT-mamman sa...

Tack för informationen om att du är en fuskare! Ha, det ger mig fördel i spel om vi nån gång råkar möta varandra i något viktigt avgörande slag. Ska verkligen lägga detta på minnet, Anne-Frid!

Boel sa...

Oups, nu känner jag att jag måste komma igång med bloggandet igen. Tidigare har det mest handlat om kontakt med släkt och berätta om resor (orkade bara med halva Brasilienturen och jag som sedan dess varit både i Sydfrankrike och Florida, hur ska jag hinna med?) men nu får jag väl försöka komma med lite intressanta pedagogiska tips också. Eller hellre lite bra boktips kanske, när det nu finns en matmor i sällskapet, man kan ju inte bara äta. Till alla er lärare som blivit av med både rum och material: är grymt imponerad av hur ni kämpar på. Behöver ni någon hjälp så vet ni var jag finns!
BOJEL

tinate sa...

Boktips låter bra Boel! Yngste sonen var förresten glad för de böcker han fick i julklapp. Just nu läser jag Ordvampyren som även är en av mina favoriter.

Och IT-mamman...du kommer inte ens att upptäcka det, innan det är försent! Jag är inte bara en fuskare..jag är "the fuskare".