onsdag 14 maj 2008

Bloggberoende

Hur beroende är du av att blogga? Själv har jag slutat kolla statistiken på min egen blogg. Där märker man nämligen att texter om vardagliga saker ger fler läsare och oftast fler kommentarer. Det kan säkert bli så att jakten på fler läsare såsmåningom kan leda till att bloggandet upptar mer av din tid och dina tankar.

I vilket fall som helst är det ingen fara med mig! Jag administrerar i och för sig tre bloggar, men mina tankar kring vad jag ska blogga om och tiden jag lägger på att läsa vad andra skriver, ligger inom ramen för den lägre nivån av ett beroende.


50%How Addicted to Blogging Are You?


Följ länken och gör ett enkelt test så kan vi jämföra. Lämna gärna en kommentar för jag vill veta hur det går för dig och förstås ha många kommentarer (trost att jag inte håller mig ajour om statistiken).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, kan inte du förklara hur man gör för att se statistiken på blogspot. Frågade IT-mamman, men hon hade ingen aning och tycket att jag skulle ge mig ut i cyberspace och hitta en eraren, duktig bloggare och så skriver du om detta!!!! Kul, så snälla, berätta hur man gör!!
Nu ska jag göra teste, tror att det inte är någon fara. Ha det bra och njut av solen ikväll, de säger att den ska försvinna i några dagar nu.Önskar Mattemamman

P.s, lyckas inte logga in så här hittar du mig:
www.mattelogg.blogspot.com

tinate sa...

Hej Mattemamman. Jag använde mig av en tjänst som heter Sitemeter, http://www.sitemeter.com/.

Vad jag vet så finns det ingen inbyggd tjänst på Blogger som det gör i Wordpress.

Jag har redan varit och kikat hos dig! Ska försöka slita mig från datorn och njuta av kvällssolen. Ha det gott du med!

Anonym sa...

Tack! Nu gör jag ett försök:-)
Mattemamman