onsdag 14 maj 2008

OvärderligInte mycket! Fast själv är jag mest orolig för lamineringsmaskinen på skolan. Den var helt ny och jag har lyckats fördärva den med min andra laminering. Den bara försvann in och kom liksom inte ut igen. Jag fick hjärnsläpp och kom mig inte för att dra ut den innan det var försent. Jag tänkte att "vad konstigt" och "vart tar den vägen" och vips satt allt inne i maskinen. Den går inte att skruva isär heller! Nu är inte jag värd mycket. Tur att mitt arbetslag köpt in den med tanke på hetsen kring sju lamineringsfickor häromdagen, som hämtades i det andra arbetslaget förråd.

2 kommentarer:

Åsa K sa...

Men min blogg visade sig bara vara värd 21 614 kr, så jag tycker du ska vara stolt... fast å andra sidan är Carl Bildt värd 2,5 miljoner så då är jag inte längre helt säker på att jag vill ha ett högt värde.

Oroa dig inte för lamineringsmaskinen. Det finns finfina billiga lamineringsmaskiner på Claes Ohlsson. I detta huset laminerar vi numera ALLT :-)

tinate sa...

Hej Åsa!
Det verkar konstigt...hrm? Är du säker på att det inte var 216 140 åtminstone.

Tack för stödet vad gäller maskinen. Vår ekonomiansvarige i arbetslaget har hittat fyra nya skruvar. Kanske kan vi få isär eländet till slut.

Jag har fått krypa till korset, för jag förstår nu att jag måste stoppat in fickan åt fel håll.

Ska försöka släppa det...