onsdag 18 juni 2008

Mission completed...

...nej det kan man verkligen inte säga. Skolavslutningen kom och här vill man byta ut sin nedräkningswidget till något annat kul. Skolavslutningsnedräknaren med ballonger hittade jag förresten på Spring Widgets. Men nu till ditt uppdrag som jag hoppas kunna avsluta. Hjälp denna stackars arma själ att fixa ett snyggt taggmoln till sin blogg.

Du förstår, jag här verkligen lagt ner en hel del tid på det här. Jag har sett det på andras bloggar, likaledes bloggeranvändare, och förstått att alla inte svarar riktigt på hur de gjort. Här delar man inte med sig hur som helt inte.

Om du tittar bredvid på mitt moln så förstår du att jag behöver hjälp. Det ser inte klokt ut! Jag trodde att jag äntligen hittat lösningen. Via Technorati hittade jag denna film, Make a cloud.Varför hade jag inte valt de sökorden? Via sidan Make a cloud trodde jag att lösningen var nära. Men du ser ju! Resultatet ser inte helt bra ut. Nu får detta sidoobjekt ligga kvar som en påminnelse.

Jag känner att jag är inne på rätt spår och att en filmad handledning säkert väntar på mig i cyberrymden. Den internetfria semestern närmar sig dock. Först Midsommar och sedan Europa. Jag lobbar för ett mobilt bredband och ett uppfällbart campingbord, men jag är inte där riktigt än.

I vilket fall som helst var jag från början ute efter ett etikettsmoln innan jag kom in på det här med tag cloud.


Taggmoln kan beskrivas som en grafisk illustration av populära taggar och nyckelord på en webbplats eller webbtjänst. Taggar (av eng. tag ’etikett’) är t.ex. uttryck som folk söker på eller som objekt märkts upp med.
Språkrådet

Jag skulle verkligen uppskatta din hjälp och behöva lägga ner mindre tid vid min älskade Acer och mer med mina onlinespelande killar som behöver besöka Röhsskas Skateboarduställning och fixa nya dojor eftersom de sliter ut dem på två veckor med diverse Ollies.

2 kommentarer:

Johi sa...

Jag kan tyvärr inte hjälpa dig, har du frågat våra kära personliga itpedagoger? Jag önskar dig en härlig sommar! kram

tinate sa...

De har gett upp mig. Har tröttat ut dem med sladdproblem hela terminen och tyckt att de ska utföra vissa uppgifter som de inte alls vill ägna sig åt. Att fixa layouten i min blogg ingår dock definitivt inte i arbetsbeskrivningen.

Sedan har jag upptäckt att IT-pedagoger har många frågor med. Hela Västsverige verkar maila till mig i nuläget. Från Kungsbacka till Ystad.

Ha det så gott själv under sommaren. Jag hann inte riktigt med att prata med dig på avslutningen. Jag har förresten pyntat sjöboden med dynor som jag först såg i din blogg. Mina är röda och vita och matchar den randiga IKEA-mattan i samma färger.