måndag 4 februari 2008

Tack och lov

Tillbaks till ruta ett. Tack och lov för det. Hade sparat den gamla mallen som jag inte lyckades överföra utan klistrade in i HTML-läget där man redigerar sin mall. Först såg det helt kaiko ut, men jag gjorde något rätt, för nu är jag tillbaks på ruta ett och det upplevs genast som ett litet problem. Vad gör väl det att rubriken ser lite knepigt ut och verkar ha ett eget liv? Nä, jag ska snacka med min kompis Ulf eller brorsan som varit med sedan 94. Det ska nog lösa sig.

Postiva klubben, På kurs med Kurt och WYSIWYG är sådant som jag gillar!

5 kommentarer:

Åsa K sa...

Heja Tina! Hu, jag kan förstå att det var lite nervöst. Men du, om du vill återställa mallen till ursprungsläget tror jag du kan göra så här -- välj "Ny mall" och ta vilken annan malla som helst. Välj "Ny mall" igen och ta den mallen du hade tidigare.
När jag testade lite nu verkade det som om jag i så fall får tillbaka mallen med grundinställningar.

tinate sa...

Riktigt svettig historia. Jag ska se om jag vågar laborera igen. Vid ett tillfälle fick jag ordning på rubriken, men då fattades alla andra inställningar om elevskribenter mm. Profil inlagd på min egen blogg dök upp på Klassbloggen. Huuu vad hemskt!Färginställningar kan man ju alltid fixa till igen. Men det kan vara lite jobbigt att lägga in alla elever igen, eftersom dessa syns genom att deras namn skrivs som "etikett".Jag ska samla mod innan jag ger mig på det igen. Tack för ditt stöd.

Edmaniac sa...

Vad skall du med hjälp till? Du fixar ju det själv. Snyggt jobbat!

tinate sa...

Problemet med rubriken kvarstår dock. Fast det festliga är att den förändras utan att jag varit inloggad. Tänk om problemet ligger hos Blogger? Jag kan inte skylla på min PIM-laptop. Det är gott gry i den fortfarande även om den saknar inbyggd webbkamera(som man visserligen ändå aldrig använder) och har lite skralt RAM-minne. Jag är så nöjd och glad ändå så här mot slutet av denna dag. Kul också att se att du hinner läsa bloggar Edmaniac!

IT-mamman sa...

Och jag som har börjat mixtra med blogger för att kolla upp det... Har hört om fler som råkar ut för otrevliga överraskningar i blogger, så jag smiter nog snabbt tillbaka till wordpress - gamla hederliga Bettan!
Ha ett skönt sportlov!