tisdag 11 november 2008

Dekorera din iGoogle

När höstrusket och mörkret gör dig lite trött och dina vitaminpiller, som du så väl behöver, har försvunnit när köket revs ut. Då kan du muntra upp dig med ett artisttema på din iGoogle-sida. Jag har dekorerat min med "fashion" skapat av Anna Sui. Man kan hitta bildkonst av kända artister och utan problem hitta ett jultema.

På jobbet är det annars bara roliga lektioner. Just nu handlar det mycket om skräcködlor. Då pratar jag inte om mig och min kollega Marianne. Vi såg faktiskt riktigt ungdomliga ut på klassfotot som kom i veckan.

Ja, så har vi startat en fotoblogg. En flashig! Det behövs för jag har inte hunnit med min flashiga distanskurs och idag skulle jag tydligen varit någon annanstans än där jag var. Hur kunde det bli så? Fanns på deltagarlista och skulle fått gratislunch och minglat. Missade tydligen allt!

Men jag har haft en bra dag på det stora hela. Höjdpunkten var att höra sonen spela gitarr på Kulturskolans konsert på Fregatten i Stenungsund.

Jag är dock lite bekymrad över att denna sida inte riktigt funkar. WYSIWYG? Nä, det jag ser är inte riktigt det jag får, vilket gör att du inte ser det du ska. Men det är ju bara en världslig sak.

2 kommentarer:

tinate sa...

Tog bort taggmolnet och nu fungerar allt mycket bättre.

Ja och sedan får man skriva sina egna kommentarer nu med...

amelnestor sa...

Ja, det är ju snällt att kalla Marianne för skäcködla! Nog för att hon väser till ibland. ;)