onsdag 9 april 2008

Orka mera


Flyttveckan till modulen har hängt sig kvar denna vecka som ett töcken av trötthet. Hade varit så skönt om allt hade samordnats och logistiken hade fungerat. Efter en vecka i en enhet som saknar både möbler, IT, arbetsplatser och material, gäller det att inte känna efter för mycket.

IT-pedagogerna dök upp igår och har börjat installera utrustningen i våra moduler. De är inte bara duktiga på att fixa med sladdar, utan bloggar också om sina bedrifter. Här är en bild som visar vår möbellösa Norgemodul. (Modulen är delvis möblerad, kanske ska tilläggas. Det regnar också bara in delvis).

Försöker hitta kraften igen. Igår kurerade jag mig med chokladpdding och Hairspray på DVD. Idag har jag gått över på 4 dubbelchoklad för 20 kronor. Japp, det funkar och man blir inte helt Co-Co. Idag kom jag också på att jag brukar få ur mig lite negativism genom att besöka Man orkar ju inte. Ingen pedagogisk sida, som nu verkar ligga vilande. Kanske tur det. I vilket fall känner jag mig lite piggare. Efter fyra timmars övertid med att tillverka matte- och engelskamaterial som försvann i branden, har jag kommit ikapp lite. Let the force be with me!

7 kommentarer:

Johi sa...

Styrkekramar till dig kära kollega!

tinate sa...

Tack! Känns annars som om kraften är på väg tillbaka. Jag har varit ute och påtat i trädgården idag. Nästa vecka ska jag bara vara inlyssnande, harmonisk och trevlig mot kollegor.

Anonym sa...

Det kan bara bli bättre och dessutom har vi fått fler datorer än vad det finns uttag till!!! Nästa vecka blir bra, jag lovar!!!
Kramar kollegan snett under dig!

IT-mamman sa...

Va?! Vad är det för ett miffo som sitter där på golvet? Kan du inte ha lite mer glamourbilder på din blogg? Va?!
Som Amelnestor säger så kan jag bekräfta att Unga Fröken nu har sju datorer i sitt klassrum om man räknar med medialappisen. Och det trådlösa är på väg... Sägs det.

tinate sa...

Unga fröken? Är det Amelnestor då? Jag hade två inkopplade tunna klienter och en laptop som inte gick att logga in på, när jag gick hem i torsdags. Låter annars som om nästa vecka bara kan bli bättre.

Känner mig dessutom piggare efter en helg med lite vila och nya intryck från Storylinekonferensen i Göteborg.

Den oglamorösa bilden visar annars en av våra mycket duktiga IT-pedagoger i kommunen. Nu verkar hon dessutom ha trollat fram fler datorer!

Anonym sa...

Vi hejar på dig! Det kommer bli bra, det är jag säker på. Du är en alldeles för viktig urkraft, du fixar detta :) Kram ITmira

Bertil sa...

Det är mycket krut i er där i Stenungsund. Trots flytt och stök håller du igång med bloggandet. Hoppas kunna ta med mig några kollegor till dig på studiebesök så småningom. De har precis avslutat ett "skriva sig till läsning"-projekt och är pigga på en fortsättning.